Vi finns även i dessa städer:

Om oss Skicka blommor Mariefred

Att blomster påverkar oss människor på ett alldeles unikt sätt är ingen hemlighet. Vi påminns dagligen om hur stor glädje man kan uppleva av att få en unik blomsterbukett hemskickad med ett blombud Mariefred ser fram emot. Vi skickar varje dag blommor och tillbehör av olika anledningar, och vi ser fantastiska hälsningar såväl som anonyma beundrarblomster. Ett av våra främsta mål är att erbjuda dig en flexibel och säker tjänst på nätet. Vi tror att fler skickar blommor i Mariefred när man kan göra det direkt från en webbläsare då man har tid till det.

Med hjälp av bilder så visar vi hur olika buketter ser ut. Vi beskriver också vilka blommor som ingår. Det här är blomster som kommer söderifrån och som vi hanterar på ett varsamt sätt för att säkra att den som får buketten får högsta kvalitet. Våra florister är också mycket duktiga på att hålla sig till de mallar som vi har så att du kan veta precis vad som skickas iväg.

Innovativa blombud Mariefred blir gladare av

Något vi är stolta över är den innovation som vi kan bjuda på. När du skickar ett blombud till Mariefred med oss så ska du veta att det inte rör sig om standardkompositioner. Vi jobbar med färg och form på ett sätt som får de enklaste buketterna att framstå som otroligt originella. Vi är också med i utvecklingen och introducerar nya stilkoncept och design direkt här på hemsidan.

Tips och råd

Vi ger gärna tips och råd och du finner mycket information direkt här på hemsidan. Många gånger så räcker det att bläddra lite i våra kategorier för att finna en bukett som stämmer överens både vad gäller tillfälle och budget, men vi tipsar också med jämna mellanrum om specifika arrangemang så håll utkik efter detta.

Vi välkomnar att du kontaktar oss med frågor och synpunkter. För att se till att vår webbutik med blommor i Mariefred hela tiden blir bättre så är det viktigt att få feedback, både med ris och med ros!